Forever bluetooth FM transzmitter TR-300

6.000 Ft

Elfogyott

EAN: 5900495314321 Cikkszám: DP_483579242 Kategóriák: ,

Leírás

A Forever TR-300 adó kristálytiszta hangot ad Bluetooth technológiával és microSD kártyával. Támogatja az MP3 és WMA formátumokat. Ez a multifunkcionális eszköz USB-porttal rendelkezik az okostelefonok, a navigáció, az powerbankok, a kamerák és sok más eszköz töltésére. A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy vezetés közben beszélgethessen kéz használata nélkül. Az adó automatikusan kapcsolja a hívást és elnémítja a bejövő hívás alatt a zenét. A TR-300 adó szinte bármilyen Bluetooth-eszközzel párosítható. Alkalmas iPhone, iPad, Samsung, HTC, Blackberry, Sony, táblagépek és más Bluetooth-képes eszközök, például MP3-lejátszók számára. A széles frekvenciának köszönhetően stabil kapcsolatot létesíthet interferencia nélkül. A nagy LCD-képernyő és a mellékelt távirányító nagyban megkönnyíti a készülék használatát. A készlet tartalmaz egy felhasználói kézikönyvet is.

Többfunkciós eszköz
Az autórádiót, kihangosítót és zenelejátszót helyettesítő adó egy mobilalkalmazásból vagy webhelyről, például Spotify, Tidal és Youtube.

Továbbfejlesztett FM-átvitel
A továbbfejlesztett átvitel zavartalan kapcsolatot garantál a sztereó rendszer és a mobiltelefon között.

Tiszta hang
A hatékony zajcsökkentés kiszűri a háttérzajt és biztosítja a kristálytiszta kapcsolatokat.

Biztonság
A Bluetooth technológia lehetővé teszi biztonságos, vezeték nélküli beszélgetést vezetés közben. Ennek köszönhetően utazás közben is állandó kapcsolatban lesz szeretteivel.

Pilóta
Váltson pályát és állítsa be a hangerőt még a hátsó utasülésről is a mellékelt távirányítóval.

Sokoldalúság
A 12V-os és 24V-os adó jól működik mind autóban, mind teherautóban.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.